Stekte epler med marsipan -
Foto: Kim Holthe

Stekte epler med marsipan

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

10 stk eple

200 g marsipan

2 ss smør

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 200 grader C. Stikk ut kjernehusene. Form marsipanen slik at du før 10 små pølser. Putt en marsipanpølse i hvert eple. Legg smørklatter i en stor form eller langpanne. Sett eplene i formen. Sett formen midt i ovnen. La eplene steke i ca. 25 minutter eller til de er myke. Tiden eplene står i ovnen er avhengig av hvor store og harde eplene er. Hold god øye med dem! La eplene avkjøles litt. Serveres med vaniljeis eller vaniljesaus.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Gelé med blåbær