Stekte fiskeboller i provencalsk tomatsaus -

Stekte fiskeboller i provencalsk tomatsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær løken i skiver og stilkselleri i bite og surr i olje til løken er brun, uten å ta farge. Tilsett finhakket hvitløk, hermetiske tomater, salt og krydder. Kok opp og la sausen trekke uten lokk i 8-10 min. Stek fiskebollene i litt smør og tilsett i tomatsausen. Tilsett oliven og friske urter og server med kokte eller stekte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?