Stekte fiskeboller med godt følge -

Stekte fiskeboller med godt følge

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sil laken fra fiskebollene og la dem renne godt av. Vend dem i sesamfrø og stek dem på middels varme i en blanding av olje og smør. Snu dem ofte og pass på at de ikke blir for brune før de er gjennomvarme. Rens og skjær fennikelen i skiver fra stilk mot rot. Gi dem et oppkok i lettsaltet vann. Ta dem opp, la dem renne godt av og stek dem pent brune i smør og olje blandet. Server de varme fiskebollene på en seng av stekt fennikel. Server retten med kokte poteter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?