Stifado -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Stifado

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i terninger. Rens løk, store sjalottløk deles i litt mindre biter, vanlig løk skjæres i båter. Finhakk hvitløk. Stek kjøttet i varm stekepanne med olje og ha over i en kasserolle. Brun løken og ha over i kasserollen. Tilsett tomatpuré, hermetiske tomater, rødvin og krydder. Kok opp og la trekke i ca 10 minutter uten lokk. Tilsett ev litt vann, slik at væsken står i underkant av kjøttet. Legg på lokk og la retten trekke til kjøttet er mørt ca 1 1/2 time. Smak til med salt, krydder og sukker. Server med kokte poteter, ris eller brød og en grønn salat. Tips: retten blir enda bedre om kjøttet får marinere i rødvin og krydder natten over. Tilbered som beskrevet ovenfor.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Husets kjøttgryte
fav Tid: 60 min
Biffsauté