Stjerneanis-is -
Foto: Astrid Hals

Stjerneanis-is

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp melk, kremfløte og stjerneanis. Sil anisen fra og avkjøl. Pisk eggeplommene med sukker i en stor bolle, hell melken i under stadig omrøring. Varm massen slik at eggeplommene har koagulert, et oppkok er nok. Avkjøl raskt i rennende kaldt vann eller i en bolle med vann og isbiter. Ha massen i ismaksinen og lag iskrem. Les bruksanvisningen for din maskin. Skal isen fryses uten ismaskin er det viktig å røre i isen ofte, så det ikke danner seg for store iskrystaller. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Blåbærparfait
fav Tid: 180 min
Jordbæris