Stjernedrysset sjokolademousse -

Stjernedrysset sjokolademousse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag sjokoladepynten først: Bre et tynt lag med smeltet sjokolade utover en plate og la det stivne. Bruk en stekespade eller kniv og lag sjokoladekrøller til pynt. Brekk sjokoladen til moussen i biter og smelt i vannbad eller mikroovn. Pisk fløten stiv. Pisk eggedosis av eggeplommer og melis. Tilsett sjokolade smeltet i kaffe. Rør forsiktig inn pisket kremfløte og eggehviter, som er stivpisket med en knivsodd salt. Anrett moussen i høye stettglass og pynt med sjokoladekrøller, physalis og litt bladsølv. Avkjøl minst 2 timer før servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sjokolademousse