Stoccafisso alla provenzale - Tørrfisk som i Provence -

Stoccafisso alla provenzale - Tørrfisk som i Provence

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens tørrfisken for skinn og ben og del den i små stykker. Hakk løken og purren. Varm opp olje og smør i en kasserolle. Tilsett løk og purre og la det surre i et par minutter. Tilsett finhakket hvitløk og skåldede tomater som er delt i fire. Tilsett også tørrfiskbitene, poteter, delt i skiver og noen sorte oliven. Ha lokk på kasserollen og la det hele koke på svak varme i ca 1/2 time. Når væsken er fordampet og potetene er kokte, er retten klar for servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Tørrfisksuppe