Strull -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Strull

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

2,5 dl seterrømme

0,75 dl sukker

3,5 dl hvetemel

0,5 dl kaldt vann

Annonse

Slik gjør du det:

Visp fløte ev rømme og sukker, rør inn mel og vann. La røren svelle ca 30 min. Legg en stor teskje midt på krumkakejernet og stek løvtynne strull. Rull rundt en tynn pinne med det samme de tas ut av jernet. Tips: Til strull skal røren være ganske tynn, slik at kakene blir tynne og knasende sprø. Rull den mørkeste siden ut, ellers ser kakene grå ut. Disse kakene kan også formes over en kopp og bli til skål for julens desserter. Oppbevar i tett boks. Kakene kan lett bli litt myke. Til diabetikere kan man redusere sukkermengden til 1 ss.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?