Stuet squash med varmrøkt ørret -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Stuet squash med varmrøkt ørret

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll og del squash i to på langs og del så i ca. 1/2 cm tykke biter. Rens og finhakk hvitløk og løk og surr i olje i en panne med høye kanter. Tilsett squash og la frese i 3-4 min. Hell i kraft og tilsett salt og krydder. Kok opp og la trekke uten lokk i 3-4 min. Ha i fløte og la retten trekke videre til squashen er mør, 5-6 min, tilsett finhakket vårløk de siste 2-3 min. Dryss over rikelig med finhakket gressløk rett før servering. Server som tilbehør til varmrøkt eller røkt ørret.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Middelhavsuppe
fav Tid: 60 min
Squashgrateng