Stuing med kokosnøtt - Clotilde serverer oss en liten herlighet med kokos.
Foto: Clotilde Dusoulier

Stuing med kokosnøtt

Clotilde serverer oss en liten herlighet med kokos.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del grønnsakene i biter, så store som munnfuller.

Varm opp oljen i en tykkbundet kjele med lokk. Ha i løk og salt. Stek i tre minutter under omrøring, til de blir myke.

Ha i revet ingefær, nellik og kanel. Kok videre i ett minutt.

Ha i grønnsakene og to tredjedeler av kokosmelken og en drøy desiliter vann. Rør om. Dekk med lokk og la det koke i omtrent 30 minutter. Rør om med jevne mellomrom til grønnsakene er møre.

Rør inn resten av kokosmelken. Kok i ett minutt eller to til. Ha over pepper og server med ris og evenutelt litt chutney. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Auberginesuppe