Sufflé med laks -
Foto: Alf Børjesson

Sufflé med laks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag en tykk, hvit saus av smør, mel og melk. Skill eggene. Rør inn eggeplommer, ost, laks, forvellet brokkoli og purre. Smak til med salt og pepper. Rør forsiktig inn stivpiskede eggehviter -1/3 om gangen. Hell røren i en smurt ildfast form. Stek suffleen ved 180 ºC i ca. 30 minutter. Den faller fort sammen, så den må serveres straks. Det er bedre at gjestene venter på suffleen enn omvendt? 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Fisk Florentine
fav Tid: 60 min
Fristende laksepai