SukiYaki -

SukiYaki

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

En fondue som passer godt som familiemåltid. Kraften er holdbar 2-3 dager i kjøleskapet. Sukiyaki-kraften kokes opp i en lav jerngryte som kan holdes kokende på bordet (med gassbrenner eller plate.) Kjøttet legges i, kokes, og snus med pinner Grønnsaker kokes deretter i den gode kjøttkraften Japanske glassnudler, udon-nudler eller ris kan gjerne tilsettes kraften til slutt 1 rått egg pr. pers. vispes sammen og serveres i hver sin bolle De ferdige kjøtt- og grønnsaks-stykkene løftes fra gryten og dyppes direkte i sammenpisket egg før de spises.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.