Sukkerbrød med sjokoladekrem - Dette er en barndomsfavoritt!
Foto: Foto: Svein Brimi

Sukkerbrød med sjokoladekrem

Dette er en barndomsfavoritt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og vend det inn i eggedosisen til alt melet er fordelt. Bruk myke bevegelser og bland til det ikke lenger er melklumper i røren.

Hell røren i en smurt springform. Sett formen nederst i stekeovnen ved 160 grader og stek i ca. 40 minutter, til sukkerbrødet har hevet seg godt, er gyllent og gjennomstekt.

La sukkerbrødet stå i formen et par minutter før det hvelves over på rist.

Varm opp fløten til nesten kokepunkt og smelt sjokoladen i fløten. Avkjøl og sett kaldt.

For å kunne piske fløten til krem, er det viktig at sjokoladefløten er helt kald. Pisk den kalde sjokoladefløten til stivpisket krem.

Del sukkerbrødet i to og dynk bunnen med 2 ss melk eller juice. Fyll sukkerbrødet med sjokoladekrem, legg på toppen av sukkerbrødet og bre over resten av sjokoladekremen.

Pynt kaken med det du måtte ønske. Her er kaken pyntet med blåbær, granateple og sjokoladechips.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.