Sukkerertcurry med hvite bønner og kylling -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Sukkerertcurry med hvite bønner og kylling

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Stek kyllingfeltene i varm panne med olje eller smør 1-2 min på hver side. Dryss på salt og pepper. Etterstek i varm stekeovn 200 ºC i 6-8 min. Del sukkerertene på langs og forvell i kokende lettsaltet vann i 2 min. Skyll i kaldt vann. Rens og skjær hvitløk i skiver og fres i olje eller smør tilsatt karri. Ha i kokosmelk, kok opp og la trekke 2-3 min. Skyll av de hermetiske hvite bønnene og tilsett i karrisausen sammen med sukkererter. Kok opp. Ikke la retten koke lenge da vil sukkerertene miste "sprøheten". Server med kylling. Tips: Ønsker du å koke bønner selv. Legg hvite tørre bønner i bløt i ca 8 timer. Hell av bløtevannet og kok dem møre i lettsaltet vann i ca 1 time. Denne retten kan også servers som vegetarrett ev med ris ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Mulligatawnysuppe