Suksess-hasselnøttskjeks - Prøv disse makronene inspirert av Sarah-Bernhardt.
Foto: Manuela Kjeilen

Suksess-hasselnøttskjeks

Prøv disse makronene inspirert av Sarah-Bernhardt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fremgangsmåte hasselnøttmakroner

Mal hasselnøtter i en kvern eller i foodprocessor.

Bland hasselnøtter sammen med sukker, flytende glukose, eggehvite og vanilje.

Rør raskt sammen til du får en jevn deig.

Fordel deigen jevnt til ca. 24 store kjeks på bakepapir. Bruk ca 1 liten iskremskje til hvert kjeks.

Dryss hvert kjeks med melis. Trykk det flatt med underkanten av en kopp.

Stek kakene midt I oven ved 160 C° I 20 min, avkjøl kakene på platen.

Fremgangsmåte eggekrem

Bland eggeplommer, kremfløte, sukker og vanilje i en liten kjele.

Kok opp under stadig omrøring.

Ta kjelen fra platen og la kremen avkjøle til romtemperatur.

Pisk så inn kald smør i små klatter med en stål visp til du for en fluffy krem.

Sarah Bernhardt med gul eggekrem

Smør gulkrem mellom kjeksene, eller bruk en plastpose og en wilton 1 M tipp til å fylle kjeksene. 

Smelt sjokolade sammen med kokosolje. Dypp halve kjeksen i smeltet sjokolade.

Det er viktig at kakene er frosne ca. 30 minuter for de dyppes i den smeltede sjokoladen.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Eclair