Suksess Sarah i langpanne uten gluten og melk - Denne kaka er en crossover mellom Sarah Bernhard i langpane og suksessterte. Den er farlig god og så mektig at den holder til mange!
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Suksess Sarah i langpanne uten gluten og melk

Denne kaka er en crossover mellom Sarah Bernhard i langpane og suksessterte. Den er farlig god og så mektig at den holder til mange!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mandelbunn

Skill eggene og visp eggehvittene stive. Tilsett sukkeret litt etter litt og pisk til en stiv marengs. Mal mandlene sammen med bakepulver og bland dem forsiktig inn med en slikkepott, og fordel massen i en papirkledd langpanne. Stekes på 175 grader i ca 20 minutter.

Sjokolade

Finhakk sjokoladen så det nesten er bare bøss, og strø den jevnt over kaka rett fra ovnen. La sjokoladen smelte helt før du eventuelt jevner den til med en slikkepott eller skje. Sett kaka til avkjøling.

Krem

Rør sammen eggeplommer, soyamelk, sukker og vaniljesukker. Varm det hele opp over svak varme og la det koke til kremen tykner. Avkjøl kremen til den er helt rom-temperert og rør inn smøremyk rapskokos og siktet kakao. Du kan med fordel bruke en stavmikervisp. Sett kremen kaldt og bre den over avkjølt kake.

Topping

Topp kaka med grovhakket sjokolade og litt flaksalt

Tåler du meieriprodukter? Bruk smør, fløte og vanlig sjokolade du liker

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold