Suksessrull - Liker du sukessterte, vil du elske denne.
Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Suksessrull

Liker du sukessterte, vil du elske denne.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Her kan du se video av hvordan du lager selve bunnen)

Sett ovnen på 160 C°.

Bland sammen malte mandler og vaniljekakefyll.

Pisk eggehvitene på medium hastighet til det begynne å skumme og tilsett sukker, litt om gangen.

Pisk eggehviter til stiv marengs.

Vend inn i mandel/kakefyllet.

Ha deigen i en sprøytepose og lag lange striper fra en den ene siden av bakeplaten til den andre siden. Så tett som mulig!

Stek kaken midt i ovnen ved 160 grader i 20 min.

Hvelv kaken på et bakepapir eller en silikonmatte og fjern bakepapiret. Avkjøl kaken helt.

Fremgangsmåte eggekrem

Lag eggekremen ved å ha eggeplommer, kremfløte, sukker og vanilje i en liten kjele.

Varm opp under stadig omrøring helt til blandingen tykner.

Ta kjelen av platen, hell det over i en bolle og sett den i en annen bolle med kaldt vann slik at den avkjøles raskere.

Når blandingen har fått romtemperatur, pisk inn kaldt smør.

Slik blir det en suksessrull

Bre eggekremen over den avkjølte marengsbunnen, og rull sammen kaken fra langsiden.

Ha over smeltet mørk sjokolade.

Oppskrift:

Passionforbaking

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.