Slik gjør du det:
(Her kan du se video av hvordan du lager selve bunnen)
Sett ovnen på 160 C°.
Bland sammen malte mandler og vaniljekakefyll.
Pisk eggehvitene på medium hastighet til det begynne å skumme og tilsett sukker, litt om gangen.
Pisk eggehviter til stiv marengs.
Vend inn i mandel/kakefyllet.
Ha deigen i en sprøytepose og lag lange striper fra en den ene siden av bakeplaten til den andre siden. Så tett som mulig!
Stek kaken midt i ovnen ved 160 grader i 20 min.
Hvelv kaken på et bakepapir eller en silikonmatte og fjern bakepapiret. Avkjøl kaken helt.
Fremgangsmåte eggekrem
Lag eggekremen ved å ha eggeplommer, kremfløte, sukker og vanilje i en liten kjele.
Varm opp under stadig omrøring helt til blandingen tykner.
Ta kjelen av platen, hell det over i en bolle og sett den i en annen bolle med kaldt vann slik at den avkjøles raskere.
Når blandingen har fått romtemperatur, pisk inn kaldt smør.
Slik blir det en suksessrull
Bre eggekremen over den avkjølte marengsbunnen, og rull sammen kaken fra langsiden.
Ha over smeltet mørk sjokolade.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.