Slik gjør du det:
Sitronkrem
Visp sammen alle ingrediensene bortsett fra smøret i en kjele. Varm blandingen til kokepunktet mens du hele tiden visper. La blandingen småkoke i ca 20 sekunder slik at den blir tykk og glatt. Rør hele tiden i bunnen av kjelen med en visp slik at at kremen ikke brenner seg. Hell blandingen over i en bolle. Rør inn smøret i den varme sitronkremen med en håndvisp. Det er viktig å røre smøret inn mens det smelter. Avkjøl. Hell blandingen over i en bolle. Dekk med plast og sett kremen til avkjøling. Montering 1 kakering, 16 cm i diamenter Stikk ut 3 mandelbunner med kakeringen. Sett kakeringen på en flat tallerken og legg en mandelbunn i ringen. Fyll sitronkremen 1/3 opp i ringen. Legg nytt lag mandelbunn. Fyll sitronkrem 2/3 opp i ringen, og legg p ådet siste laget med mandelbunn. Legg på sitronkrem, og stryk av med en palett slik at kaken blir helt jevn. Ta av kakeringen. Servering Kaken kan dekoreres med raspet sjokolade eller sjokoladeglasur.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.