Suksessterte
Denne kaken er manges favoritt og finnes på de fleste kakebord i festlige lag.
Christopher Sjuve
60 minutter
KakeIngredienser
Nøttebunn
4 stk
eggehvite150 g
melis150 g
hasselnøtterSuksess-krem
4 stk
eggeplomme1 dl
kremfløte125 g
sukker1 ts
vaniljesukker150 g
smørPynt
Slik gjør du det:
Bland melis og malte mandler/nøtter. Vend forsiktig inn stivpiskede eggehviter. Fyll røren i en form, 24 cm i diameter, og stek ved 160 °C i 30-35 minutter. Avkjøl bunnen. Rør sammen eggeplommer, fløte, sukker og vaniljesukker. Varm det opp over svak eller middels varme til kremen tykner. Avkjøl kremen og rør inn mykt smør. Sett kremen kaldt til den stivner. Legg bunnen på et serveringsfat og bre over kremen. Pynt med hakkede pistasjenøtter.