Suksessterte - Nydelig suksessterte du garantert får til.
Foto: Manuela Kjeilen

Suksessterte

Nydelig suksessterte du garantert får til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Separér eggene slik at hviter og plommer er hver for seg.

Spar eggeplommene til kremen.

Pisk eggehvitene, tilsett sitronjuice i begynnelsen.

Tilsett melis litt etter litt, fortsett å piske til røra blir seig og blank.

Tilsett vaniljeekstrakt.

Pisk helt til du får en hvit og fluffy marengs.

Rør grovmalte mandler godt inn i røra.

Ha kakerøren over i en rund bakeform (26 eller 28 cm).

Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca 30 minutter.

Avkjøles.

Etter steking presser jeg kaken litt ned slik at den blir rett på toppen.

Kremen: ha eggeplommer, krem, sukker og frøene fra vaniljestangen i en kjele. Sett kjelen på lav varme og visp til blandingen tykner.

Ta kjelen av platen og sett den i et kaldt vannbad.

Når kremen er avkjølt helles den i mikserbollen, start mikseren.

Tilsett smøret litt og litt. miks det i cirka 3-4 minutter til det er fluffy og fint.

Bre eggekremen over mandelbunnen.

Hakk litt sjokolade og dryss det over toppen.

Sett det hele kaldt i minst en time for du serverer kaken.

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.