Supergode muslibarer - Sukkerfrie, glutenfrie, med lavt innhold av fett, men likevel så smakfulle! Perfekt som mellommåltid, som frokost på farten, eller rett og slett når du har lyst på noe godt som ikke tuller for mye med blodsukkeret!
Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Supergode muslibarer

Sukkerfrie, glutenfrie, med lavt innhold av fett, men likevel så smakfulle! Perfekt som mellommåltid, som frokost på farten, eller rett og slett når du har lyst på noe godt som ikke tuller for mye med blodsukkeret!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk sammen egg, Sukrin Gold, og Sukrin Melis.

Tilsett vanilje, salt og kanel, og pisk inn.

Ha så i resten av ingrediensene og vend godt sammen med en slikkepott.

Kle en stekeform med stekepapir og ha over granola blandingen.

Spre blandingen jevnt over og trykk lett ned med en skje.

Stek på 180 grader i ca. 20 - 25 minutter, til overflaten er gylden.

La pannen avkjøles helt før du deler opp i biter.

Oppskrift:

The Vanilla Monologues

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.