Suppe med grønne bønner og mandelsmør - En enkel, grønn suppe som blir himmelsk med en magisk ingrediens - mandelsmør.
Foto: Clotilde Dusoulier

Suppe med grønne bønner og mandelsmør

En enkel, grønn suppe som blir himmelsk med en magisk ingrediens - mandelsmør.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm opp oljen i en kasserolle. Ha i hakket løk, hvitløk og gulrot. Stek i omtrent minutter til det er mykt og lett gyllent.

I mellomtiden, snitt de grønne bønnene i kantene og rens i kaldt vann. Ha dem i kjelen, men litt salt og pepper, og la det koke i fem minutter. Rør innimellom.

Hell i buljong eller vann. Kok opp, dekk til og la det koke i 30 minutter, til alle grønnsakene er helt gjennomkokt.

Ha i mandelsmøret og rør godt. Ta kjelen av varmen og la det avkjøles litt. Bruk stavmikseren og kjør suppen helt glatt. Smak til med salt og pepper. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?