Suppe med pistou - Dette er en suppe med biffkjøtt som er toppet med pistou. Blandes basilikum, hvitløk, parmesan og olivenolje får du den franske varianten av den italienske pestoen, pistou.
Foto: Kim Holthe

Suppe med pistou

Dette er en suppe med biffkjøtt som er toppet med pistou. Blandes basilikum, hvitløk, parmesan og olivenolje får du den franske varianten av den italienske pestoen, pistou.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pistou: Bland sammen basilikum og hakket hvitløk i en foodprocessor eller hakker. Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring. Rør inn parmesan til slutt. Suppen: Del kjøttet i små terninger eller kjøp ferdigstrimlet grytekjøtt. Del potetene i terninger og eventuelt løk i båter. Kok opp buljong/kraft og la kjøttet trekke i ca. 30 minutter. Tilsett poteter og løk og la suppen småputre til kjøttet er mørt. Ha i bønner, tomater og nudler. Suppen er klar når nudlene er myke Legg en klatt pistou i suppen like før servering, og by gjerne på ferskt brød til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Japansk biffsuppe
fav Tid: 180 min
Gulasj