Suppe på pinnekjøtt - En pinnekjøttsuppe ringer julen inn på en fin måte. Ja, for pinnekjøtt er for godt til å bare serveres én gang i jula.
Foto: Erik Hannemann

Suppe på pinnekjøtt

En pinnekjøttsuppe ringer julen inn på en fin måte. Ja, for pinnekjøtt er for godt til å bare serveres én gang i jula.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg pinnekjøttet i bløtt over natten.

Skrell og finhakk løk og hvitløk. Finhakk chili. Ha alt i en stor kjele. Fres alt i godt med olje noen minutter. Ha i den finrevne ingefæren.

Tilsett tomatene. Ha i pinnekjøttet (og eventuelt krydder). Etterfyll med vann og la det koke i omtrent to timer under lokk. Vend godt rundt med jevnemellomrom så det ikke svir seg.

Når pinnekjøttet er mørt, ha i linsene og la det bli gjennomvarmt (her brukes linser som er ferdig til bruk. Du kan bruke tørkede også om du legger dem i vann over natten. Beregn lenger koketid på linsene i så fall).

Server med masse fersk koriander og revet sitronskall. 

Oppskriften på pinnekjøtt bygger på den fine Matbloggens pinnekjøttsuppe.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Pinnekjøtt
fav Tid: 1440 min
Pinnekjøtt
fav Tid: 1440 min
Pinnekjøtt