Supre grillspyd med laks og torsk - Kjempegode grillspyd med rød og hvit fisk!
Foto: Marit Røttingsnes Westlie

Supre grillspyd med laks og torsk

Kjempegode grillspyd med rød og hvit fisk!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fjern skinn og bein på fiskefiletene og del dem i terninger på ca. 3 x 3 cm. Legg dem i en bolle. Finhakk persillen og timianen og ha både det og olivenoljen i bollen. Bland det godt sammen før du trær fiskefiletene inn på grillspydene. 

Bruk en skikkelig varm grill og legg på spydene. Grilles i 4-5 minutter totalt. Bruk en stor stekespade når du snur fisken slik at minst mulig setter seg fast. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Kremet potetsalat