Surpølse med kålrotstappe -
Foto: TV2

Surpølse med kålrotstappe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Surpølse stekes i panne uten fett, på lav varme i 8-10 min. Skrell og del kålrot i biter og kok mør i lettsaltet vann. Hell av kokevannet. Lag hvit saus ved å smelte smør rør inn hvetemel og spe med melk til en glatt tykk saus. La trekke i 6-8 min. Smak til med salt, pepper og revet muskatnøtt. Knus den kokte kålrota og vend den inn i sausen. La alt bli gjennomvarmt. Server med melne poteter, rørte tyttebær eller sennep.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.