Sursøt saus - Det er faktisk ikke verre å lage en sursøt saus. Dette er en asiatisk variant.
Foto: TVNorge

Sursøt saus

Det er faktisk ikke verre å lage en sursøt saus. Dette er en asiatisk variant.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk opp halvparten av ananasen, resten kjører du enten i en juicesentrifuge eller kjører sammen med en stavmikser.

Ha dette sammen med eddik, sukker, hvitløk, ingefær og chili i en kjele eller wok. Kok opp og la trekke i 10-15 minutter.

Tilsett ketsjup, fish sauce, kok opp og jevn med maizenna.

Smak til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Majones