Sursild for den travle -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sursild for den travle

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell glasset med sursild i en sil. Ta vare på laken og sildebitene. Løk og krydder plukkes vekk. Rens og skjær purre/vårløk i tynnestrimler, gulrot i løvtynne skiver (bruk ev en ostehøvel) og rødløk i tynne skiver. Legg grønnsaker og sild lagvis i en krukke , legg over hel pepper og laurbærblad og hell over laken. La silden stå og trekke smak i romtemperatur i ca 30 min før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Stekt sild i lake
fav Tid: 30 min
Rollmops
fav Tid: 1440 min
Glassmestersild