Surstek av lam med stuede snittebønner -

Surstek av lam med stuede snittebønner

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 150° i ca. 2,5 timer. Hakk persillen og bland den med melk og pepper. Hell det over steken og sett den kaldt i 2 døgn. Snu den ofte hvis melken ikke dekker kjøttet helt. Ta kjøttet opp, tørk det og stek det i ovn. Sett inn et steketermometer som skal vise kjernetemperatur ca. 70° når steken er ferdig. Kok ut langpannen med terningbuljong og server den som sjy til kjøttet. Rens og snitt bønnene og kok dem i lettsaltet vann. Sil kokevannet fra og ta vare på det. Visp sammen kald melk og mel, tilsett kokevannet fra bønnene og fløte og kok opp under omrøring. La sausen koke i 5 minutter, tilsett bønnene og smak stuingen til med salt og pepper. Skjær kjøttet i skiver og server det med snittebønnestuingen, kokte poteter og utkoket fra langpannen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Fransk lammestek
fav Tid: 1440 min
Lam Klephtiko