Sushi med lakserogn -

Sushi med lakserogn

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll risen i kaldt vann i flere omganger. Kok vann og ris i en halv time. La hvile i ti minutter. Bland inn eddik, sukker og salt. Avkjøl risen. I denne retten bytter du ut nori-flaket med laks. Skjær en tynn skive laks. Fordel et tynt lag ris over og rull stramt sammen. Stryk et tynt lag majones på toppen og pynt med en teskje lakserogn. Dyppes i soyasaus med wasabi. Rens munnen med en bit syltet ingefær mellom munnfullene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Spicy Tuna Roll
fav Tid: 60 min
Ngirisushi
fav Tid: 45 min
Sushi