Svak saltlake/oppbevaringslake -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Svak saltlake/oppbevaringslake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dette er den beste måten å oppbevare julens kjøttpålegg på. Legges kjøttpålegget i plastposer vil det fort bli surt. I denne laken kan kjøttpålegget oppbevares uten problem i 10-14 dager. Laken bør stå kaldt og kjøttet bør være dekket av saltlake. Lag et stort kar med saltlake og legg ned både hjemmelaget og ferdigkjøpt pålegg (i hele stykker). Får laken et tynt gråskimrende belegg på toppen er det på tide å lage ny lake. Skyll godt av pålegget og legg det tilbake i den nye laken. Rør saltet ut i vannet til det har løst seg opp. Laken trenger ikke kokes.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Kimchi
fav Tid: 1440 min
Lammerull