Svenske sjokoladekuler - Sett tenna i disse deilige sjokoladekulene rullet i kokos eller kakepynt av sjokolade.
Foto: Manuela Kjeilen

Svenske sjokoladekuler

Sett tenna i disse deilige sjokoladekulene rullet i kokos eller kakepynt av sjokolade.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

  • Pisk smør, sukker og glukose luftig.
  • Tilsett resterende ingredienser og blandt det godt sammen.
  • Form små kuler av deigen med hendene det er lurt å fukte hendene med vann jevnlig når du skal forme kulene med hendene for at havregryns massen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.
  • Rull kulene forsiktig i kokosen, sukker perle eller i sjokolade kakepynt.
  • Oppbevares i kjøleskapet i noen timer for du nytter disse.
  • *Glukose får du kjøpt i velassorterte dagligvare.

    *Jeg bruker NESCAFÈ Espressopulver i disse sjokolade kuler, men bruk hvilke merke du liker best.

    Oppskrift:

    Passionforbaking.com

    Levert av:
    Vurdering ( stemme)
    / 5
    Trykk på stjernene for å gi din vurdering
    Takk for din vurdering!

    KOMMENTARER

    Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.