Svenske sjokoladekuler - Lag din egen sjokolade!
Foto: Manuela Kjeilen

Svenske sjokoladekuler

Lag din egen sjokolade!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk smør, sukker og glukose luftig

Tilsett resterende ingredienser og blandt det godt sammen.

Form små kuler av deigen med hendene det er lurt å fukte hendene med vann jevnlig når du skal forme kulene med hendene for at havregryns massen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.

Rull kulene forsiktig i kokosen, sukker perle eller i sjokolade kakepynt

Oppbevares i kjøleskapet i noen timer for du nytter disse

* Glukose får du kjøpt i velassortert dagligvare

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.