Slik gjør du det:
Bland alle ingrediensene bortsett fra sitronsaften og pisk det stivt. Pass på å ikke piske kremen for mye. På grunn av det høye fettinnholdet i mascarponen sprekker kremen lett. Smak kremen til med sitronsaft.
1 stk vaniljestang, bare frøene
100 g mascarpone
2 dl kremfløte
50 g sukker
0,25 stk sitron, saften av den
Annonse
Slik gjør du det:
Bland alle ingrediensene bortsett fra sitronsaften og pisk det stivt. Pass på å ikke piske kremen for mye. På grunn av det høye fettinnholdet i mascarponen sprekker kremen lett. Smak kremen til med sitronsaft.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.