Sverres sjokoladeis -

Sverres sjokoladeis

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
8 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk sjokoladen. Ha melken, glukosen og sukkeret i en kjele og varm den til kokepunktet. Hell den varme melken i sjokoladen litt etter litt mens du rører med en visp slik at du får en jevn og glatt masse. Avkjøl ismassen i kjøleskapet før du fryser den i en ismaskin. Har du ikke ismaskin, kan du fryse isen i fryseren. Rør i isen jevnlig når den begynner å fryse. Når den blir sørpete, kjøres den med stavmikser eller i matprosessor. Gjør dette hvert 30. minutt til isen er fast. Det tar ca. 2 timer. La den til slutt stå i fryseren i ca. 40 minutter slik at den får satt seg. Med denne fremgangsmåten får du et resultat som er temmelig likt det man får med en ismaskin. Skal isen stå lenger i fryseren før den serveres, bør den settes i kjøleskapet 15 minutter før den skal kules opp, slik at den blir litt mykere.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?