Svin i øl - I denne retten stekes svinekjøttet før det kokes i øl.
Foto: BBCLifestyle

Svin i øl

I denne retten stekes svinekjøttet før det kokes i øl.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del purreløken på langs. Ta bort så mye av det grønne at du får plass i stekepannen din. Grill purreløken på den ene siden i en tørr og varm stekepanne. Ha på litt salt og sett til side. 

Del fikenene i to og stek dem snittflaten ned i en varm panne med to spiseskjeer rapsolje. 

Del kjøttet i fire. Stek dem i en varm stekepanne med resten av oljen. Stek kjøttet på begge sider til det nesten er ferdig. 

Ha i timian, øl og fiken og stek 1-2 minutter til, til det er gjennomstekt. 

Servér!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Pølse og fiken