Svinaktig god risotto -
Foto: Tid for mat (TV2)

Svinaktig god risotto

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finskjær kotelettene og kutt dem i 1 cm tykke strimler. Grovhakk sjalottløk. Fres alt dette sammen med smør i en dyp panne på full styrke til det blir brunt. Ha på litt salt og pepper. Ha på ris og rør godt inn Lag kraft ved å blande sopp i lunkent vann. La stå i ca 3 min. Hell så kraften (ca halvparten) over kjøttet og la alt småkoke i ca 15 min på svak varme. Tilsett litt rødvin hvis ønskelig. Rasp litt parmesan ost over. Kutt tomater i terninger og finsnitt vårløken. Kok opp litt lettmelk i en kjele mens du pisker kraftig. Legg litt melkeskum rundt risottoen når den skal serveres. Dryss over tomat, vårløk og ruccula. Krydre med nykvernet pepper. Sprinkle med olivenolje. Dryss over revet parmesan. Drypp limesaft over og pynt med litt basilikum til slutt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.