Svinefilet med blåmuggost og pære -

Svinefilet med blåmuggost og pære

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

I stekeovn 200 º C i 8 - 10 minutter. Krydre svinefileten med salt og pepper. Brun hele kjøttstykket i smør i en stekepanne til det har fått fin stekeskorpe. Legg kjøttet i en ildfast form og la det bli gjennomstekt i stekeovn. Brun soppen i stekepannen. Skjær kjøttet i skiver og anrett med skiver av pære, biter av blåmuggost. Serveres med kokte eller ovnsstekte poteter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?