Svinefilet surret i øl med sopp -
Foto: Linnea Press

Svinefilet surret i øl med sopp

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Renskjær fileten for sener og hinner, skjær den i tykke skiver. Skyll og skjær purren i strimler, soppen i skiver.

Brun kjøttet i smør, dryss på salt og pepper og sett det til side.

Stek løk og sopp i en dyp stekepanne. Dryss på mel og rør om, spe med øl. Rør inn soyasaus, einebær, buljongterning og fløte.

Gi sausen et oppkok, legg i kjøttet og la det trekke i 5—10 minutter, til det er så vidt gjennomkokt. Smak om det trengs mer salt og pepper og rør i persille. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Marinert svinefilet