Slik gjør du det:
Renskjær kjøttet og skjær det i 3 cm store terninger. Varm oljen i en stekepanne/wok, og brun kjøtterningene pent på alle sider. Det er best å brune kjøttet i porsjoner, så det ikke blir liggende og koke i stekepannen. Sett pannen med kjøttet til side. I en food processor eller en liten hakkemaskin lager du en pasta av hvitløk, vårløk og sukker. Rør så inn vann, fiskesaus, soyasaus, five spicepulver og pepper. Bland sausen med kjøttet, og la det koke under lokk på svak varme i ca. 15 minutter, eller til kjøttet er mørt. Server med kokt ris. TIPS: Retten kan fryses. Oppskriften er hentet fra "Asia" av Anna Røer (Gyldendal)
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.