Svinekjaker i mørkt øl med trøffel-potetmos - Tom Victor Gausdal varter opp med svinekjaker. Bestill det hos slakteren eller i butikken! Så langt vi vet har ingen angret på det.

Svinekjaker i mørkt øl med trøffel-potetmos

Tom Victor Gausdal varter opp med svinekjaker. Bestill det hos slakteren eller i butikken! Så langt vi vet har ingen angret på det.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg kjakene i en kjele, ha i grønnsakene og fyll opp med øl. Legg i urter og salt. La småputre i om lag 2 timer, kjenn etter med en spiss kniv om kjøttet er helt mørt. Ha i litt vann hvis det er lite igjen i kjelen. Når kjakene er klare, siles kokekraften i en kjele og kokes inn til den tykner, smak til med salt, pepper, noen dråper sitronsaft og montér til slutt med et par skjeer smør. Skrelte poteter kokes møre i vann. Hell av vannet og la potetene dampes tørre før du moser dem, visp inn smør og melk, smak til med salt, pepper og revet trøffel, skallet skal sitte på, men pass på at det ikke er jord på den. Server kjakene i dype tallerkener, hell over sausen og server med trøffelmosen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Ribbe fra Engebret
fav Tid: 45 min
Appelsinkoteletter
fav Tid: 1440 min
Sylte