Slik gjør du det:
Salt og pepper Del potetene i to og kok dem møre i godt saltet vann. Sil av. Skjær baconet i biter og stek det på lav varme til det blir sprøtt. La de kokte potetene steke sammen med baconet. Krydre kotelettene med salt og pepper. Skjær små sitt i dem så de ikke krøller seg så lett. Stek dem i smør og olje på middels varme i ca 5-6 minutter på hver side. Ha i crème fraîche, sennep og sukker. La det koke inn i noen minutter. Smak til med salt og pepper. Kok opp vann og la de grønne bønnene trekke i 1-2 minutter. Server kotelettene med poteter, bacon, sennepsaus, tomater og bønner.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.