Svinenakke med østerssopp, purreløksmør og blomkålpure -

Svinenakke med østerssopp, purreløksmør og blomkålpure

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med purreløksmør. Skyll og finsnitt purre og skjær frisk ingefær i staver. Ha over i en kasserolle og kok mør i eplejuice, tilsatt salt og pepper. Tilsett smør og rømme og kjør glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Blomkålpuré: Rens og del blomkål i buketter og del løk i båter. Kok møre i litt lettsaltet vann. Hell av kokevannet, men ta vare på litt til på spe pureen med. Ha blomkål og og løk over i en hurtigmikser. Kjør sammen til en glatt masse og spe med smør og rømme. Eller bruk en stavmikser. Tilsett ev litt av kokevannet hvis pureen blir for fast. Smak til med salt, pepper og ev litt eplecidereddik. Sprøstekt kongeøsterssopp: Del sopp og løk i strimler og stek gylne i smør. Smak til med salt og pepper.. Svinenakke / svinekoteletter: Smelt smør i en panne og legg i kjøttet når smøret er smeltet og sluttet og bruse. Dryss på salt og pepper. Stek 2-3 min på hver side. Anrett svinekjøttet på en seng av blomkålpuré og legg over purresmør og sprøstekt sopp og rødløk. Server med kokte poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.