Svinesauté med chilipepper -

Svinesauté med chilipepper

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skjær kjøttet i strimler på ca. 1 x 1 x 4 cm. Brun kjøttet i varm olivenolje. Krydre med salt, pepper og ta kjøttet over på et fat. 2. Hakk hvitløk, chiliepepper (husk å fjerne frøene) og ingefær. Rens vårløken og del den i tykke skiver. Fres alt i kjelen som kjøttet ble brunet i. Tilsett soyasaus og kraft. La det hele koke i 2-3 minutter. Smak til med salt, pepper, og sukker. Jevn sausen med maisenna utrørt i kaldt vann. 3. Tilsett ananasbitene og kjøttet og varm forsiktig opp til kokepunktet. 4. Kok risen og server til retten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Chow-chow
fav Tid: 20 min
Asiatiske boller