Svinesnitzel - Svinesnitzel med en veldig, veldig sprø overflate - det blir ikke bedre enn med denne oppskriften.
Foto: Erik Hannemann

Svinesnitzel

Svinesnitzel med en veldig, veldig sprø overflate - det blir ikke bedre enn med denne oppskriften.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bank skivene flatere, slik at de blir jevne over det hele. Krydre med salt og pepper. 

Knekk egg på en flat tallerken. Visp lett. 

Legg hvetemel på en annen tallerken.

På den tredje tallerkenen legger du knust (med nevene) cornflakes og griljermel, lett blandet.

Vend kjøttet først i mel, så i egg og så i cornflakesblandingen. 

Stek snitzlene i godt med olje. 

Remulade

Pass på at oljen og egget har samme temperatur. Kjør sammen med en stavmikser. Ha i sennep, hakket kapers, hakket sylteagurk og hakkede urter. 

Vend inn litt pisket krem og smak til med litt sitronskall. 

Smørdampede grønnsaker

Del opp grønnsakene i omtrent like biter. Ha gulrøtter i en kjele med litt vann og smøret (smøret skal ikke dekke gulrøttene). Sett på lokk og la det koke i to minutter før du har i selleri. 

Ha tilslutt i brokkolibukettene. Kok under lokk til de er ferdig, omtrent 2-3 minutter. 

Servér svinesnizelen med grønnsakene og remuladen. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?