Sylta appelsiner - De kan brukes til fisk, kjøtt og salat
Foto: Erik Hannemann

Sylta appelsiner

De kan brukes til fisk, kjøtt og salat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær appelsinene i skiver. Ha dem i en gryte med lokk og resten av ingrediensene. Kok i ca to timer under lokk. Etterfyll eventuelt med vann. 

Legg appelsinskivene i rene (kokte) sylteglass, for eksempel Norgesglass. Hell over den kokvarme laken helt opp og skru på lokket (med strikk).

Det holder i minst tre måneder på glass (om det var helt rent da du fylte det.

Dersom det blir for lite væske i glasset ditt: Kok raskt opp en lake hvor forholdet er: 1 desiliter eddik, 1 liter vann og 2 desiliter sukker. Den laken kan du eventuelt fylle på med.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Plommer i Madeira