Syltede tomater -

Syltede tomater

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Prikk tomatene lett. Kok opp eddik med sukker og oppsplittede vaniljestenger. Kok tomatene i laken i 5-10 minutter, avhengig av størrelsen. Det lønner seg å bruke små tomater. Ta tomatene opp og legg dem på glass eller i krukke. Kok laken litt inn og hell den kokende over tomatene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Syltet slangeagurk