Slik gjør du det:
Smelt sukker til karamell og vend valnøttene i den varme karamellen. Tilsett bringebæreddik og kok helt inn. Tilsett resten av ingrediensene og kok under omrøring til det gjenstår 1/3 av væsken.
100 g sukker
200 g valnøtter
2 ss bringebæreddik
2 dl rødvin
0,5 stk appelsin, strimlet skall av (kun det gule)
1 stk appelsin, bare saften
1 stk kanelstang
Annonse
Slik gjør du det:
Smelt sukker til karamell og vend valnøttene i den varme karamellen. Tilsett bringebæreddik og kok helt inn. Tilsett resten av ingrediensene og kok under omrøring til det gjenstår 1/3 av væsken.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.