Syltepinner - Dette er juletapas med ekte smak av jul.
Foto: Anne Manglerud

Syltepinner

Dette er juletapas med ekte smak av jul.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skjær sylten i biter. Sett den på tannpirker sammen med sviske og aprikos. 2. Vask rucculasalaten og vend den i litt olje. Krydre med salt og pepper. 3. Legg salaten på fat med syltepinnene på toppen. Serveres som en av flere tapasretter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Skinkestek