Slik gjør du det:
Prøv denne til rosagrillet tunfisk. Strålende! Eller til rå skiver av makrell, kamskjell eller laks. Skrell reddiken. Kutt den i tynne staver og kok dem i 1 minutt i lettsaltet vann. Avkjøl reddiken i isvann. Kok opp alle ingrediensene til syltelaken. Hell den varme laken over reddikstavene og la dem stå kjølig i minst 2 timer. Sil vekk laken. Vend inn sesamfrø, korianderblader og finhakkede cashewnøtter. Bruk gjerne andre grønnsaker som gulrot eller nepe. Pass på å koke dem møre i vann først! Oppskriften er hentet fra "Salater!" av Jørgen Kolderup.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.